8.8. 2024 bude obchůdek zavřený z důvodu dovolené. Budeme se na Vás těšit v pondělí.

Kost z parmské šunky - velká

Kód: 779
135 Kč 135 Kč / 1 ks
Objednáno
Položka byla vyprodána…

Syrová stehenní kost s kolenním kloubem z originální parmské šunky Santaniello Femore Grande.

Detailní informace

Kamenná prodejna u parku
Kamenná prodejna u parku
Nákup rovnou i s procházkou
Lokální dodavatelé
Lokální dodavatelé
Poctivý výběr dodavatelů
Poradenství
Poradenství
Rádi Vám poradíme s výběrem

Detailní popis produktu

Syrová stehenní kost s kolenním kloubem z originální parmské šunky Santaniello Femore Grande. Na kosti a na kloubech jsou kousky neořezané syrové, vzduchem sušené parmské šunky (maso).

Kost z parmské šunky Femore je čistě přírodní vakuově balený produkt s plným aroma bez konzervačních látek. Délka kosti cca 25 centimetrů. Hmotnost kosti cca 500 gramů.

Analytické složky: Hrubý protein 37%, hrubý tuk 14%, hrubý popel 38%, vlhkost 11% 

 

Mořská sůl podporuje zdraví

 Díky velmi dlouhému, šetrnému zrání a sušení pronikne mořská sůl svalovinou také do kostí. Organická mořská sůl z kostí parmské šunky tak doplňuje hodnotné minerální látky a širokou škálu stopových prvků, které právě v organické podobě umí organismus zvířat využít.


HYGIENA KOSTÍ Z PARMSKÉ ŠUNKY

Výrobce kosti z parmské šunky pan Gordon Santaniello nechává všechny kosti z parmské šunky každé 3 měsíce kontrolovat na salmonellu, enterobakterie a aujeszkyho virus.


UPOZORNĚNÍ KE KRMENÍ KOSTÍ Z PARMSKÉ ŠUNKY

● Kosti doporučujeme krmit pod dohledem majitele zvířete. 

● Velikost kosti by měla být přizpůsobena velikosti psa. 

● Příliš velké množství zkonzumovaných kostí může vést k zácpě.

 

SKLADOVÁNÍ KOSTÍ Z PARMSKÉ ŠUNKY 

● Při skladování v chladu a temnu vydrží nerozbalené kosti až 1 rok. 

● Při běžné pokojové teplotě vydrží zabalené kosti 4 až 6 měsíců. 

● Po vybalení z vakuového obalu zkonzumujte kosti do 2 dnů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.